|

Çöplükte kafatası bulundu

Uşak'ta bir çöp konteynerinde temizlik görevlileri tarafından insan kafatası bulundu. Kafatasının kime ait olduğu ve nereden getirilip kimler tarafından atıldığı araştırılıyor.

Yeni Şafak
07:42 - 23/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:26 - 23/11/2015 Pazartesi
IHA

Edinilen bilgiye göre, Uşak'ta belediyenin temizlik işçileri akşam saatlerinde yaptıkları çöp toplama işlemi sırasında Ünalan Mahallesi Müjde Sokak üzerinde bulunan bir çöp konteyneri boşaltımı sırasında insan kafatası buldular. Çöp konteynerini araca boşalttıklarında kafatasını fark eden temizlik işçileri durumu polise bildirdi.





İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler çöp konteyner çevresinde güvenlik önlemi alarak kafatasını ve parçalarını inceledi. Çöp arabasına boşaltılan konteyner içerisinde başka insan kemiği olabileceğini değerlendiren polis araç içerisinde ve çöp konteyneri yanında içi moloz dolu olan çuvallarda arama yaptı.


Polis kafatasının kime ait olduğunu ve nereden getirilip kimler tarafından bulunduğu yere atıldığını belirlemek için çalışma başlatırken, bulunan kafatasının Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.


Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.






#çöplük
#kafatası
#polis
8 yıl önce