|

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Eylem yapın ben de geleceğim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da restorasyonu tamamlanarak ibadete açılan Şehriban Hatun Camii'nde önemli açıklamalarda bulundu. Burhaniye'de kentsel dönüşüm yapılması için çağrıda bulunan Erdoğan, vatandaşlara "Kirazlıtepe'de ne verildiyse aynı sözü burada bu sözü ben veriyorum. Eğer verilen sözler tutulmazsa Üsküdar Belediyesi önüne giderek oturma eylemi yapın. Ben de yanınıza geleceğim" ifadelerini kullandı.

13:44 - 11/06/2021 Friday
Güncelleme: 14:53 - 11/06/2021 Friday
AA
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı'da bulunan konutundan çıkarak cuma namazı kılmak için Burhaniye Şehriban Hatun Camii'ne gitti.

Kentsel dönüşüm çağrısı


Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı, Üsküdar'daki Şehriban Hatun Camii ve Kur'an Kursu ibadete açıldı. Açılış töreninde vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "
Tüm komşularımızdan, bütün Buhaniye Mahallesi sakinlerinden özellikle bir ricada bulunacağım. Ben, buradaki tüm konutların bu yolların sıkıntılarından bir an önce kurtulması için kentsel dönüşüm noktasında belediyemize, bakanlığımıza yardımcı olun ki buralarda yaşama imkanınızı biz de süratle sağlayalım.
" ifadelerini kullandı.
  • Bir vatandaşın, 'Kirazlıtepe'de verilen sözleri burada vermiyorlar' üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hiç endişelenmeyin. Aynı sözü sizlere ben veriyorum. Eğer adımı atmazsa Üsküdar Belediyesi önüne gidin, orada oturma eyleminizi yapın. Bende sizin yanınızda yer alacağım" dedi.



#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#açıklama
#flaş
3 years ago