|

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bıçaklanan doktora 'geçmiş olsun' telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Bayram N.'nin bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan doktor Ertan İskender ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Erdoğan, saldırganın hak ettiği cezayı alması ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılacağını ifade etti

13:15 - 1/06/2021 Salı
Güncelleme: 13:25 - 1/06/2021 Salı
DHA
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde asistan hekim olarak görev yapan Ertan İskender, geçtiğimiz günlerde bir hastanın saldırısına uğrayarak elinden ve belinden yaralanmıştı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hekimin ameliyata alındığını belirterek, "
Durumu yakından takip ediyorum. Şifa veren eli kesmeye çalışmanın affı mümkün değil.
" ifadelerini kullanmıştı.


"Gereken yapılacak"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da doktor İskender ile telefonla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. İskender'in sağlık durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade etti. Doktor İskender'in en kısa sürede sağlığına kavuşması temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, saldırganın hak ettiği cezayı alması ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için gerekenlerin yapılacağını ifade etti.

#cumhurbaşkanı erdoğan
#doktor
#bıçaklı saldırı
3 yıl önce