|

Darp edilan Başkan'dan açıklama

Trabzon'da makamında darp edilen Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, “Hem tehdit, hem darp hem de şantaj var ve sonuna kadar oy verenler adına bu davanın takipçisi olacağım. Bu gibi baskılar bizi hizmetten alıkoyamaz" dedi.

Yeni Şafak
21:16 - 9/06/2015 Tuesday
Güncelleme: 18:19 - 9/06/2015 Tuesday
IHA

Makamında MHP Trabzon Milletvekili adayı Yavuz Aydın'ın ağabeyi Fikret Aydın tarafından darp edilen Beşikdüzü Belediye Başkanı Organ Bıçakçıoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ile birlikte makamında bir basın toplantısı düzenledi.



Başkan Bıçakçıoğlu yaptığı açıklamada, “Bugün Beşikdüzü Belediye Başkanı olarak Beşikdüzü halkının temsilcisi, oy verdiği ve Beşikdüzü'ne belediye başkanı olarak seçtiği şahsıma karşı fiili tecavüz yapılmıştır. Tecavüzün yanında hem darp hem tehdit demokrasiye karşı olarak yapılmış hareket olarak algılıyorum. Ben 7 Haziran seçimleri öncesi yapmış olduğum her konuşmayı bilerek ve isteyerek Beşikdüzü Belediyesi internet sitesine koymuş birisiyim. Her konuşmamda şu cümlelerin altını çizerek; bu bir seçimdir, Allah uzun ömür verirse çok seçimler görürsünüz diye konuşmamı bitirirken ne olur ağız tadımızı bozmayalım, Allah rızası için keyfimizi kaçırmayalım. Ama görünen o ki birileri Milliyetçi Hareket Partisi'nden Yavuz Aydın kardeşimiz aday oldu ve kendisi de Beşikdüzülüdür, milletin verdiği kararı hazmedemediler" dedi.

#Beşikdüzü
#beşikdüzü belediye başkanı darp edildi
#belediye başkanı makamında darp edildi
9 years ago