|

'Davamız medeniyet davası'

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Alkış, AK Parti’nin kuruluşunun 16. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Alkış, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 16 yıl önce bugün siyasi tarihine kazandırılan Adalet ve Kalkınma Parti’mizin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum” dedi.

Yeni Şafak
23:30 - 13/08/2017 Pazar
Güncelleme: 23:36 - 13/08/2017 Pazar
Diğer
AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki işler başkan yardımcısı Zeynep Alkış
AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki işler başkan yardımcısı Zeynep Alkış

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Siyasi ve Hukuki işler başkan yardımcısı Zeynep Alkış, AK Parti’nin kuruluşunun 16. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Alkış, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 16 yıl önce bugün siyasi tarihine kazandırılan Adalet ve Kalkınma Parti’mizin 16. yıldönümünü yürekten kutluyorum” dedi.

AK Parti’nin, birliğin ve kardeşliğin adresi olduğunu ifade eden Alkış, “Bizim limanımız milletin limanı. Bizim yolumuz milletin yolu. Partimizin yaşı 16 olabilir ama davamız medeniyet davası. Bin 400 yıllık kadim dava. Davamızı kuşanarak kutlu yürüyüşe devam ediyoruz. Yolumuz; değişim yoludur, adalet yoludur, kalkınma yoludur. Terör örgütleri, vesayet sevdalıları, statüko, irademizin karşısında muktedir olamaz. Hedefimiz daha fazla adalet, daha fazla kalkınma ve daha fazla özgürlüktür. 16 yılda bu noktada çok büyük mesafeler aldık, bundan sonra da yolumuza aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

AK Parti'nin 'hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' diyerek, başından beri toplumsal taleplerle yoluna devam ettiğini ifade eden Alkış, “AK Parti millete hizmet yolunda ilerleyen kocaman bir ailedir. Bu aile millete sevdalı, ülkeye sevdalı bir Genel Başkan’ın liderliğinde, aynı davaya inanmışlar olarak bu yola çıktı. Ebedi kardeşlik için kader ortaklığı yaptı. AK Parti, liderinin çizdiği bu kutlu yolda milleti için var olmaya devam edecek” dedi.

#Zeynep Alkış
#AK Parti
#Recep Tayyip Erdoğan
7 yıl önce