|

Davutoğlu'nun dikkat çeken iki ayrı programı

Başbakan Davutoğlu önümüzdeki günlerde iki ayrı program yürütecek. Davutoğlu hem Doğu ve Güneydoğu'da her hafta bir ili ziyaret edecek hem de Türkiye'yi kapsayan “teşekkür gezileri”ne çıkacak.

Yeni Şafak
10:06 - 28/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:07 - 28/01/2016 Perşembe
Yeni Şafak

7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri ardından hummalı bir çalışmanın içine gir

en Başbakan Ahmet Davutoğlu, iki ayrı programa hazırlanıyor. Kasım seçimlerinden sonra Başbakan ağırlığı Ankara ve yurtdışı gezilere veren Davutoğlu, yeni programı Doğu ve Güneydoğu ile Türkiye'yi kapsayan ziyaretler olacak.



Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi, Başbakan Davutoğlu'nun iki ayrı programnı köşesinde yazdı. Selvi, dün yapılan MGK toplantısının gündeminde

;

Hükümetin üzerindeki çalışmaları tamamladığı “Master Plan", Suriye başta olmak üzere bölgedeki gelişmeler ile PKK'nın başlattığı şehir savaşlarındaki son durum, siber savaşla mücadele için alınan önlemler üç konunun olduğunu belirterek gelecek dönemde birbirini tamamlayacak adımlar atılacağını belirtti. İlk halka master plan

ın ardından Selvi, ikinci adımın Başbakan'ın bölge ziyaretleri olcağını ifade etti. Selvi'nin yazısına göre Başbakan Davutoğlu önümüzdeki günlerde iki ayrı program yürütecek. Başbakan Davutoğlu, Doğu ve Güneydoğu'da her hafta bir ili ziyaret edecek ve Türkiye'yi kapsayan “teşekkür gezileri"ne çıkacak.




#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#Abdülkadir Selvi
#Doğu
#Güneydoğu
#Türkiye
#MGK
8 yıl önce