|

Deniz Seki cezaevinde

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezasının ardından ortalıktan kaybolan ve önceki gün Esenyurt’ta yakalanan şarkıcı Deniz Seki tutuklandı

Yeni Şafak
04:00 - 17/11/2014 Pazartesi
Güncelleme: 20:52 - 16/11/2014 Pazar
Yeni Şafak
OKTAY YILDIRIM

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası Yargıtay Ceza Genel Kurulu’nca onanmasının ardından önceki gün Esenyurt’ta yakalanan Deniz Seki, dün Bakırköy Dr. Sadi Konuk Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Daha sonra İstanbul Adalet Sarayı’na getirilen Seki, “Bu ülkede zerre kadar adalet varsa, suçsuzluğum er ya da geç anlaşılacak’’ dedi. Basın mensuplarının "İkinci kez Bakırköy Cezaevi’ne gideceksiniz. Ne hissediyorsunuz?" sorusuna Seki, kelepçeli ellerini göstererek, "Ah ahh, böyle ne hissedebilirim" diye cevap verdi. Hakkındaki tutuklama kararı yüzüne okunan Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na götürüldü. 


AĞLAYARAK GİTTİ

Şarkıcı adliye çıkışında gözyaşlarını tutamadı. 3.5 yıl daha hapis yatacak olan Deniz Seki, cezasının son 1 yılında denetimli serbestlikten yararlanabilecek.


İnanılmaz bir adaletsizlik var

Şarkıcının kardeşi Serkan Seki, mücadeleyi sürdüreceklerini ifade ederek, ‘’Bu davanın gerçekten faili olması gerekenler, şahane ifadelerle kendilerini akladılar. Yavaş yavaş değil, hızlı hızlı hepsini deşifre etmek gerekiyor. İnanılmaz bir adaletsizlik var” diye konuştu. Avukatı Naim Karakaya da müvekkilinin bugüne kadar suçsuz olduğunu düşündüğü ve sağlık riski nedeniyle beklediğini belirterek, “Kanser riski var” dedi.

#Deniz Seki
#cezaevinde
#Uyuşturucu
9 yıl önce