|

Direnişin fotoğrafı

Türkiye Foto Muhabirleri Derneğince düzenlenen Yılın Basın Fotoğrafları 2017 yarışmasında ödüle layık görülenler açıklandı. Depo Photos adına çalışan foto muhabiri Gürdoğan, 15 Temmuz gecesi çektiği kare ile “Yılın Basın Fotoğrafı 2017” ödülünü aldı. Yarışmada, toplam 32 ödülden 9’u farklı dallardan, 9’u 15 Temmuz’la ilgili fotoğraflardan oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/03/2017 Salı
Güncelleme: 01:43 - 28/03/2017 Salı
Yeni Şafak
Yılın basın fotoğrafı
Yılın haber fotoğrafı
Osmancan Gürdoğan
Yılın basın fotoğrafı Yılın haber fotoğrafı Osmancan Gürdoğan

Türkiye Foto Muhabirleri Derneğince (TFMD) Yılın Basın Fotoğrafları 2017 yarışmasının kazananları açıklandı. Depo Photos adına çalışan foto muhabiri Osmancan Gürdoğan, 15 Temmuz gecesi çektiği kare ile “Yılın Basın Fotoğrafı 2017” ödülünü aldı. Yarışma kapsamında 3 bine yakın fotoğraf başvurusu aldıklarını belirten Özel, iki ayrı jüri ile üç gün boyunca en iyi fotoğrafları seçebilmek için toplandıklarını anlattı.





3 BİNE YAKIN FOTOĞRAF BAŞVURUSU


Özel, “Bu ödül alan fotoğraflarla gazetelerde bir gün, dergilerde belki birkaç hafta, internette belki birkaç saniye görünen fotoğraflara, sergilerimizle, dergilerimizle, kataloglarımızla yeni ömürler biçiyoruz.





Bu yıl jürimiz 29 fotoğraf ve 7 seriye ödül verdi. Yılın Basın Fotoğrafı ödülünü alan Depo Photos adına çalışan Osmancan Gürdoğan arkadaşımız oldu. 15 Temmuz'da Genelkurmay'ın önünde çektiği karelerle ödül aldı.





Jüri yaptığı değerlendirmede ağırlıklı olarak 15 Temmuz'u tabii ki görmezden gelmedi. Toplam 32 ödülden 9'u farklı dallardan, 9'u15 Temmuz'la ilgili fotoğraflardan” Fotoğraflar 3-9 Nisan'da Panora AVM'de sergilenecek. Ödül töreninin ise Mayıs ayında Ankara'da yapılacak.


#Türkiye Foto Muhabirleri Derneği
#15 Temmuz
#Yılın Basın Fotoğrafları
7 yıl önce