|

Doping de dopingci de kurtaramaz: Rüşvet ve taciz iddiaları

Kemal Kılıçdaroğlu’nun başdanışmanı Kenan Nuhut’un, Federasyon Başkanlığı döneminde haltercilerin doping yapmasına göz yumduğu haberi kulislerde yankı buldu. AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu, döneminde ‘rüşvet’ ve ‘taciz’ olaylarının da yaşandığı Nuhut’un ‘başdanışman’ olarak Kılıçdaroğlu’na yakıştığını belirterek, “2023’ün çaresini dopingde görüyor olmalılar” dedi.

Nur Banu Aras
00:00 - 15/07/2021 Perşembe
Güncelleme: 03:06 - 15/07/2021 Perşembe
Yeni Şafak
İki dönem Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı yapan Kemal Nuhut, Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yürütüyor. Nuhut’un dopingçi ve rüşvetçi olduğu ortaya çıkmıştı.
İki dönem Türkiye Halter Federasyonu Başkanlığı yapan Kemal Nuhut, Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını yürütüyor. Nuhut’un dopingçi ve rüşvetçi olduğu ortaya çıkmıştı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dopingçi Kemal Nuhut’u danışman yapmasına tepki geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Kılıçdaroğlu’nun dopingçi danışmanına ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamalardan ve atılan adımlardan CHP’nin sandıktan umudunu kesmiş durumda olduğunu belirten Akbaşoğlu, şunları söyledi:
“Ya Amerika’dan demokrasi dileniyorlar ya da terör örgütlerinin savunuculuğuna soyunuyor, kaos ve kargaşa ile onlardan medet umuyorlar.”

MAĞLUP OLMAYA MAHKUM

  • “Görünen o ki bunlara bir de tabi olmayan yollardan dışarıdan enjekteyle doping de eklenmiş. Yolsuzlukla arsızlıkla özdeşleşmiş CHP’nin Genel Başkanı ancak kendine yakışan bir dopingçi danışman bulmuş.
    Fikrine itibar ettikleri kişilere bakarsak 2023’ün çaresini dopingde görüyor olmalılar. Millet iradesi karşısında dışarıdan destekli GDO’lu algı siyasetinin temsilcileri dopinge de başvursa yine yenilecektir, yine yenilecektir.
    İster Amerika’dan demokrasi dilensinler ister terör örgütlerinden destek beklesinler isterlerse de doping yapsınlar fark etmez 2023 seçimlerini Cumhur İttifakı kazanacak. Zira hak ve hakikatten uzak millete rağmen atılan adımlar, mağlup olmaya mahkûmdur.”

2023 TEK BAŞINA SEÇİM YILI DEĞİLDİR

Akbaşoğlu,
“Asırlara dayanan devlet geleneği tecrübesiyle kurulan Türkiye Cumhuriyeti 100. yılına doğru en büyük atılımları gerçekleştiriyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tarihimizin en büyük eser ve hizmet siyasetini ortaya koyduk. 2023 tek başına bir seçim yılı değildir; aynı zamanda bu projelere, Büyük ve Güçlü Lider Ülke Türkiye’ye, adil ve merhametli yeni bir küresel dönemin başlatılması iradesine, kendi öz medeniyetimize sahip çıkma seçimidir”
dedi.

MÜSİLAJA BULAŞMIŞ ZİHNİYET

  • CHP’nin dozajını arttırarak ortaya koyduğu politikaların yalan ve iftira ile algı oluşturma üzerine kurulu olduğunu belirten Akbaşoğlu,
    “Her hafta başka bir yalan ile gündem oluşturmaya çalıştılar ancak gerçekler kısa süre içerisinde ortaya çıktı. İfade ettiklerinin yalan ve iftira olduğu ortaya çıkmasına rağmen ne CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ne de bir başka parti yöneticisi çıkıp özür dilemedi. Siyasi ahlak ve nezaketten yoksun CHP’nin bu zihniyeti, müsilaja bulaşmış olanların düştüğü acziyetin fotoğrafıdır”
    diye konuştu.

Jakoben CHP kaybedecek

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu,
“2023 seçimleri, sırtını yalana ve dış güçlere yaslayan mandacı zihniyetle sırtını aziz milletimize, milli iradeye yaslayanlar arasında geçecektir”
diyerek şunları söyledi:
“Hakikat, yalan karşısında galip gelecek, Anadolu İrfanı kazanacaktır. Seçimleri kazanmanın tek yöntemi vardır o da aziz milletimizin gönlünü kazanmaktır. CHP, jakoben, halka rağmen halkçı yapısı itibariyle milletimiz ile arasına gönül köprüsü kurmak yerine, çarpık zihniyeti ile duvarlar ören bir parti olduğu için kaybedecektir.”
#Doping
#Rüşvet
#Taciz
#Kemal Kılıçdaroğlu
#M. Emin Akbaşoğlu
3 yıl önce