Oğlunun düğününe hazırlanırken içeceğine ilaç katıldı: Kuafördeki elti kabusu kameraya yansıdı

08:3826/07/2025, Cumartesi
G: 26/07/2025, Cumartesi
Diğer
Necla Üstünel, kuaförde içtiği içecek yüzünden beyin travması geçirdi.
Necla Üstünel, kuaförde içtiği içecek yüzünden beyin travması geçirdi.

Oğlunun düğün günü hazırlanmak için kuaföre gelen anne Necla Üstünel, kendisine ikram edilen içeceği içti, düğün sırasında aniden fenalaştı. Kuafördeki kamera görüntüleri incelendiğinde ise 'elti' kabusu ortaya çıktı. Üstünel'in içeceğine ilaç karıştırıldığı ve bu kişinin de eltileri olduğu kameraya yansıdı.

Oğlunun düğününe hazırlanan Necla Üstünel, kuaförde içtiği içecekle fenalaştı, hastaneye kaldırıldı. Kısa süre sonra ortaya çıkan kamera görüntüleri ise ailede şok etkisi yarattı. Üstünel'in içeceğine ilaç karıştıran kişinin, eltisi olduğu iddia edildi. Olay, taksirle yaralama kapsamında sonuçlanmıştı ancak avukatların itirazıyla yeniden yargılama süreci başladı.


"İÇER İÇMEZ BOĞAZIM YANDI"

Ekol TV'nin haberine göre; Necla Üstünel, yaşadığı süreci şu sözlerle anlattı:


“Oğlumun düğün günüydü. Kuafördeyken bana serinlemem için içecek verdiler. İçer içmez boğazım yandı, fenalaştım. Meğer içeceğin içine ilaç karıştırılmış.”



CEBİNDEKİ İLACI İÇECEĞE DÖKMÜŞ


İddialara göre o içeceği getiren kişi, eltisiydi. Kadın, cebinden çıkardığı bir şişedeki ilacı içeceğe dökmüş, ardından da bunu Necla Üstünel’e sunmuştu. O anlar kuaförün güvenlik kameralarına yansıdı.




#düğün
#zehirlenme
#gelin