|

Ece Sevim Öztürk'e FETÖ gözaltısı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir sosyal medya paylaşım sitesi üzerinden FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gazeteci Ece Sevim Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı. Bilindiği üzere Öztürk, FETÖ'cü hainleri ordudan temizleyen komutanları hedef alan içerikler hazırlayarak bunu kendi sitesinden yayınlıyordu.

Yeni Şafak
09:59 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 10:22 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Ece Sevim Öztürk, FETÖ soruşturması kapsamında bu sabah gözaltına alındı.
Ece Sevim Öztürk, FETÖ soruşturması kapsamında bu sabah gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu'nca 15 Temmuz darbe girişimi sonrası bir sosyal medya paylaşım sitesi üzerinden FETÖ lehine paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla gazeteci Ece Sevim Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Öztürk'ün işlemleri devam ediyor.

İnce'nin A takımındalardı

Öztürk'ün ilişki ağını ve FETÖ'cü imamlarla hazırladığı belgeselleri Yeni Şafak geçtiğimiz günlerde 'Yoldaşının FETÖ aşkı' başlığıyla haberleştirmişti.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yol arkadaşları, Fetullahçı teröristlere olan ilgileriyle dikkat çekiyor.

Ece Öztürk'ün FETÖ'cü 'imamlarla' hazırladığı ve Youtube üzerinden yayınlanan belgeseline mahkeme kararıyla yasak konuldu.

  • Başta FETÖ'nün hedefindeki isimlerden FETÖMETRE'nin mimarı Tümamiral Cihat Yaycı olmak üzere Donanma'da FETÖ ile mücadele eden isimleri hedef haline getiren Youtube yayını hakkında, Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından erişimin engellenmesi kararı verildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da sözkonusu yapıma imza atanlar hakkında 'FETÖ propagandası yapmak'tan soruşturma başlattı.


#Ece Sevim Öztürk
#İstanbul
#FETÖ
#Gözaltı
6 yıl önce