|

Ekmek kavgası

Şanlıurfa’daki bir fırında ekmek sırası nedeniyle 2 kişi arasında çıkan kavgaya yakınları da karışınca ortalık savaş alanına döndü. Tarafların birbirine pompalı tüfek, taş ve sopalarla saldırması sonucu 7 kişi hastanelik oldu.

Yeni Şafak
04:00 - 27/08/2018 Pazartesi
Güncelleme: 00:23 - 27/08/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Ekmek alma sırası sebebiyle isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi arasında tartışma çıktı.
Ekmek alma sırası sebebiyle isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi arasında tartışma çıktı.

Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesinde ekmek sırası sebebiyle çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, dün öğle saatlerinde Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki bir fırında yaşandı. İddiaya göre, ekmek alma sırası sebebiyle isimleri henüz belirlenemeyen 2 kişi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Olayı duyarak fırına akın eden tarafların yakınlarının da katılmasıyla kavga sokağa taştı.

HASTANELİK OLDULAR

Taraflar birbirlerine taş, sopa, bıçak ve pompalı tüfekle saldırdı. Meydan kavgasını gören vatandaşlar, telefonlara sarılarak yardım istedi. İhbarın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, havaya ateş açarak kavgayı sonlandırdı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 7 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

OLAĞANÜSTÜ ÖNLEM

Fırın ve çevresini güvenlik şeridiyle kapatan polis, topladığı boş kovanları kriminal inceleme için laboratuvara gönderdi. Kavgaya karıştığı öne sürülen 7 kişi gözaltına alındı. Gerginliğin devam etmesi sebebiyle bölgede ve hastane önünde olağanüstü önlem alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#​Şanlıurfa
#Ahmet Yesevi Mahallesi
6 yıl önce