|

‘En büyük başarı gönüllere girmek’

İlkadım 4 buçuk yılda hayata geçen dev projelerle yurt genelinde adından söz ettirmeye devam ederken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “En büyük başarının vatandaşın gönlüne girmek” olduğunu söyledi.

Haber Merkezi
04:00 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 04:13 - 27/11/2018 Salı
Yeni Şafak
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “En büyük başarının vatandaşın gönlüne girmek” olduğunu söyledi.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “En büyük başarının vatandaşın gönlüne girmek” olduğunu söyledi.

İlkadım 4 buçuk yılda hayata geçen dev projelerle yurt genelinde adından söz ettirmeye devam ederken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “En büyük başarının vatandaşın gönlüne girmek” olduğunu söyledi.

HER BİRİ “ESER” NİTELİĞİNDE

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok göreve geldiği ilk günden itibaren seçim vaatleri arasında bulunan tüm projeleri birer birer hayata geçirdi. Sadece İlkadım ilçesi değil Samsun ve Karadeniz’de de ilklere imza atan Başkan Erdoğan Tok birçok farklı alanda dev projeler gerçekleştirdi. İlkadım’da 23 yılda yapılamayan birçok beklentiyi yerine getiren Tok her biri bir eser niteliğinde projelere imza atarak vatandaşın gönlüne girmeyi de başardı.


İLKADIM’I MARKA HALİNE GETİREN PROJELER

Toplumun her kesiminin faydalanacağı projeleri hayata geçiren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif ve eğitim alanlarında öne çıkan birçok hizmete imza attı. Göreve geldikten sonra Ihlamur Cafe ve Restaurant, Derebahçe Sosyal Tesisi, 15 Temmuz Millet Yolu, Türkiye›nin en büyük Gençlik Merkezi, Hastane ve Kökçüoğlu Mahallesi Yerinde Dönüşüm Projesi gibi birçok söz verdiği projeyi hayata geçirerek İlkadım’ı ülke genelinde bir marka haline getirdi.


İNANÇ TURİZMİNE DEV ESER

İnanç turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Cami ve Külliye inşaatında sona yaklaşıldığını belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “Uzun yıllar sonra bir belediye başkanı olarak cami yapmak bana nasip oldu. Hem cami ve külliye projemizin inşası devam ediyor hem de belediye yeni hizmet binamızın yanına yeni bir cami yapıyoruz. Cami ve külliye projemiz tamamlandığında şehrimize gelen herkesin görmek isteyeceği, inanç turizmine büyük katkı sağlayacak dev bir eser olacak.” diye konuştu.

YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASI

İlkadım’ın 24 yıldır çözüm bekleyen belediye hizmet binası sorununu da Yeni Belediye Hizmet Binası ile çözen Başkan Erdoğan Tok; “İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan ve vatandaşımıza hizmet noktasında sorunlara neden olan hizmet binalarımızı bir çatı altında toplamayı sağlayacak ve şehrimizin görünümüne değer katacak Yeni Belediye Hizmet Binamızda hızla sona yaklaşıyoruz. Beştepe Külliyesi gibi çok amaçlı hizmet alanlarına dönüşecek.” dedi.


UNKAPANI’NA KÜLTÜR VE YAŞAM MERKEZİ

Başkan Tok; “Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezimizde, aynı anda birçok ihtiyaca cevap verebilecek kapsamlı ve çok amaçlı bir merkez inşa ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi birçok yatırımı ilçemize kazandırdık, kazandırmaya devam ediyoruz. Yılsonuna yetiştirmeyi hedeflediğimiz eserimiz ilçenin yaşam kalitesine ve sosyal hayatına zenginlik katacak” diye konuştu.

#İlkadım
#Samsun
#Erdoğan Tok
5 yıl önce