|

Erbakan AK Parti'den aday mı?

1 Kasım'da gerçekleşecek olan erken seçimde AK Parti'nin sürpriz adaylarla seçmenin karşısına çıkacağı tahmin edilirken 7 Haziran için AK Parti'den adaylık teklifi alan Fatih Erbakan'a yeniden teklif yapıldığı iddia edildi.

Yeni Şafak
15:50 - 6/09/2015 Pazar
Güncelleme: 13:00 - 6/09/2015 Pazar
Diğer

1 Kasım'da gerçekleşecek olan erken seçimde Milli Görüş'ten ve Ülkücü Hareket'ten önde gelen isimlerin de AK Parti'ye katılabileceği belirtiliyor.

Milli Görüş'ün lideri merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'a milletvekili adaylığı için teklif götüreceği ileri sürüldü. Sosyal medyadan Milli Görüş 3. Nesil hesabından konuyla ilgili açıklama yapıldı.



"Çok net ve kesin bir karardır"


"Sayın Fatih Erbakan bu seçimlerde hiçbir şekilde millet vekili adayı olmayacaktır. Çok net ve kesin bir karardır" ifadeleri kullanılan paylaşımın ardından Fatih Erbakan'ın da konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.



7 Haziran seçimlerinde de AK Parti ve MHP'den
teklif gitmiş
ti


Saadet Partisi'yle arasında sorun bulunan Fatih Erbakan'a 7 Haziran seçimlerinde de AK Parti ve MHP'den milletvekilliği için teklif gitmiş, kurmaylarıyla gerçekleştirdiği istişareler sonucunda bu teklifleri reddetmişti.



#Erbakan
#NEcmettin Erbakan
#Fatih Erbakan
#7 Haziran
#1 Kasım
#seçim
9 yıl önce