Erdoğan'a oy verdiği için linçlenen modacı Zeynep Tunuslu: CHP’nin HDP ile dirsek teması beni ürküttü

11:02, 12/06/2023, PazartesiG: Güncelleme: 11:03, 12/06/2023, Pazartesi
Diğer
Erdoğan'a oy verdiği için linçlenen modacı Zeynep Tunuslu: CHP’nin HDP ile dirsek teması beni ürküttü
Zeynep Tunuslu

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Erdoğan'a oy vereceğini açıklayan modacı Zeynep Tunuslu, yakın çevresi tarafından linç edilmişti. Cihangir'e alınmayan Tunuslu, neden Erdoğan'a oy verdiğini açıkladı. CHP HDP arasında gelişen ilişkinin kendisini korkuttuğunu belirten ünlü modacı, "Vatanım bölünecek diye düşündüm" ifadelerini kullandı.

Tarihi genel seçimlere oyunun rengini belli eden ünlü isimler damga vurmuştu. Muhalefete destek veren ünlüler medyada el üstünde tutulurken iktidar ve Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyenler lince uğradı. Ünlü modacı ve gazeteci Zeynep Tunuslu da 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimlere bir gün kala Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek açıkladı.Tunuslu, "Arkadaşlar, yarın çok önemli bir gün. Biliyorsunuz seçim var. Ben 60 yaşına kadar her seçimde CHP'ye oy verdim, hep modum kırıldı. Bu sene kazananın yanındayım. Tayyip Bey'e vereceğim. Çünkü o kazanacak. Bari ben de sevineyim." ifadeleriyle yaptığı açıklamadan sonra büyük bir lince uğradı.

'Vatanım bölünecek diye düşündüm'

Büyük tepki çeken Tunuslu, 24 TV'de Esra Elönü'nün sunduğu Arafta Sorular programında yaşananları anlattı. "O açıklamamda son derece dürüsttüm. Zaten beni tanıyan yakın çevrem bilir. Bir menfaat güttüğüm için böyle bir şey söylemeyeceğimi bilirler. Samimi bir histi. CHP'li bir aileden geliyorum. Kanımı kessen Atatürkçülük akar. Milliyetçiyim. Orada belirttiğim gibi CHP'nin HDP ile dirsek teması beni ürküttü. Vatanım bölünecek diye düşündüm. AK Parti'yi de hep çok çalışkan buldum belediyeleri için çalıştım ben. Apolitik duruşlu bir tasarımcıyım. Sayın Tayyip Erdoğan'ın da insan olarak son derece çalışkan ve zeki olduğunu hep söylerim. Ben artık destek olmak istediğim ve fikrimi değiştirdiğim için açıklama yaptım. Ve benim de herkes gibi birey olarak bunu söylemeye hakkım olduğunu düşünüyorum. Bu da benim fikrim."


Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026