|

Erdoğan’ı destekleyin

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic, Avrupalı Türklere, “Bugün sizler Allah’ın size bahşettiği bir kişiye sahipsiniz. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 05:08 - 21/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
​Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic
​Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic

Saraybosna’daki dev buluşmada konuşan Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzetbegovic, Avrupalı Türklere hitabında, “Bugün sizler Allah’ın size bahşettiği bir kişiye sahipsiniz. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin” dedi.

“Biz uzun yıllardır beraberdik, beraber yaşadık, beraber mücadele ettik. Son kez Çanakkale’de Boşnaklar da kendi ülkesi gibi Türkiye’yi savundu” diyen İzzetbegoviç, tarihin iki milleti ayırdığını ancak iki ülkenin kaderinin aynı olduğunu, hem Türklerin hem de Boşnakların dinlerinden, kimliklerinden koparılmak istendiğini kaydetti.

Allah’ın her yüzyılda bir kez birini bahşettiğini ve bu kişinin milletini dinine döndürdüğünü kaydederek, “Bizim Aliya İzetbegovicimiz vardı. Allah’ın yardımıyla ayakta kaldık. Türk milleti de Allah’ın kendilerine bahşettiği bir kişiye sahiptir. Bu kişi, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ona yardım edin, onu destekleyin. Doğru yolda olmalısınız. Siz Avrupalı Türkler, liderinize destek olmalısınız” diye konuştu.

#Bakir İzetbegovic
#​Bosna Hersek
#Recep Tayyip Erdoğan
6 yıl önce