|

Erdoğan’ın kuzenine veda

Bolu’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın dayısının oğlu Bayram Ali Mutlu’nun cenazesi İstanbul’da toprağa verildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:27 - 19/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısı merhum Saim Mutlu’nun oğlu Bayram Ali Mutlu son yolcuğuna uğurlandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısı merhum Saim Mutlu’nun oğlu Bayram Ali Mutlu son yolcuğuna uğurlandı.

Geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dayısı merhum Saim Mutlu’nun oğlu Bayram Ali Mutlu son yolcuğuna uğurlandı. İkindi namazını müteakip Eyüp Camii’nde kılınan cenaze namazına Bayram Ali Mutlu’nun eşi Nuray ile çocukları Enes ve Ersin Mutlu, akrabaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile kızları Esra Albayrak ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SARILARAK TESELLİ ETTİ

Cenazede taziyeleri Bayram Ali Mutlu’nun oğulları Enes ve Ersin Mutlu kabul etti. Emine Erdoğan, Bayram Ali Mutlu’nun eşi Nuray Mutlu’ya başsağlığı diledi. Oldukça üzgün olduğu görülen Nuray Mutlu’yu Emine Erdoğan sarılarak teselli etti. Cenazeye katılan Kabe imamlarından Abdurrahman El Ussi, Bayram Ali Mutlu’nun tabutu başında dua etti. Mutlu’nun naaşı, kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Eyüpsultan Mezarlığı’na götürüldü. Bayram Ali Mutlu, Bolu’nun Gerede ilçesinde dün meydana gelen zincirleme trafik kazasında ağır yaralanmış ve hayatını kaybetmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dayısı Saim Mutlu da 2016’da vefat etmişti.

MUSTAFA İLHAN

#Recep Tayyip Erdoğan
#Bayram Ali Mutlu
#İstanbul
6 yıl önce