|

ES-ES mücadelesini sürdürüyor: Yeniden küllerinden doğma peşinde

Eskişehirspor, yeni sezon transfer çalışmaları kapsamında bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Siyah-kırmızılı ekip, son olarak DSİ Karadenizspor’da oynayan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğukan Bülbül ile anlaşma sağlandığını duyurdu.

17:18 - 7/08/2023 Pazartesi
IHA
Eskişehirspor'da transfer harekatı
Eskişehirspor'da transfer harekatı

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Eskişehirspor, 2023-2024 sezonu transfer çalışmalarına devam ederken, DSİ Karadenizspor’da forma giyen orta saha oyuncusu Doğukan Bülbül’ü renklerine bağladı.

Eskişehirspor, yeni sezon transfer çalışmalarında bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Siyah-kırmızılı ekip, son olarak DSİ Karadenizspor’da oynayan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğukan Bülbül ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Kulüp sosyal medya paylaşımlarında belirterek, “Kulübümüz, 1461 Trabzon FK altyapısından yetişen ve son olarak DSİ Karadenizspor forması giyen 2002 doğumlu orta saha oyuncusu Doğukan Bülbül ile anlaşma sağlamıştır. Doğukan Bülbül’e kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda şanlı formamız altında nice başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.


Kariyerine 1461 Trabzon futbol kulübünde başlayan genç orta saha oyuncusu, Trabzon Doğanspor’da forma giydikten sonra geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekibi DSİ Karadenizspor’da tamamladı. Doğukan Bülbül, Karadeniz ekibinde 23 karşılaşmada forma giydi.



#Eskişehir
#Transfer
#Futbol
9 ay önce