|

Esenyurt'ta silahlı saldırı

İstanbul Esenyurt'da bulunan bir tekstil fabrikasına yönelik düzenlenen silahlı sonucu İrfan Tepe ve Ömer Tepe hayatını kaybederken bir kişi yaralandı.

Yeni Şafak
17:32 - 21/03/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:01 - 22/03/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Fotoğraf: Arşiv
Fotoğraf: Arşiv

Esenyurt’ta, iki kadın yakınının işten atılmasına kızan bir kişi iş yerinin önüne geldi. Kişi fabrikanın önündeki sokağa gelerek sağa sola silahla saldırdı. 3 kişiyi vuran saldırgan Esenyurt Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Hastaneye kaldırılan 3 yaralıdan ikisi hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Olay, Sanayi Mahallesi 1656 Sokakta bulunan bir tekstil firması önündeki sokakta meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Balcı’nın tekstil firmasında çalışan kızı kısa bir süre önce işten çıkartıldı. Kızının işten çıkarılmasına kızan Balcı, beline tabancasını takarak yakınlarının çalıştığı eski işyerine önüne gitti.

Balcı, daha sonra işyeri önunde belinden tabancasını çıkartarak sağa sola ateş etmeye başladı.

Saldırıda İrfan Tepe ve Ömer Tepe hayatını kaybederken Güneş Aras yaralandı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine kısa sürede olay yerine polis ekipleri geldi. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçmaya çalışan Balcı, Esenyurt Asayiş Büro Ekipleri tarafından tabancayla birlikte kıskıvrak yakaladı. Yaralılar ise, işyerinde bulunan araçlarla Esenyurt’ta bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ömer Tepe'nin hayatı tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Ahmet Balcı ifadesinde, “Kızım iş yerindeki diğer kız arkadaşlarıyla tartışıp işten çıkarıldı. Ben de bu konuyu görüşmek üzere şirkete gittim. Bu nedenle orada tartışınca sinirlenip ateş ettim” dedi.




#Esenyurt
#İstanbul
#Silahlı saldırı
6 yıl önce