|

Ev değil esrar tarlası

Başakşehir’de bir sitede çöp konteynerinde çıkan yangının sebebinin uyuşturucu ile sarılı bir sigara olduğunu belirleyen polis, sitedeki lüks evde uyuşturucu imalathanesine ulaştı.

Yeni Şafak ve
03:00 - 12/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:47 - 11/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

İstanbul Başakşehir'deki bir sitede çöp konteynerinde çıkan yangının, atılan uyuşturucu ile sarılı bir sigara olduğunun belirlenmesi üzerine Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Sitenin ve binaların güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, site içerindeki bir dairden çöp konteynerine izmarit atıldığını tespit etti. Daireyi bulan polis ekipleri savcılıktan aldıkları arama kararı sonrası çilingir yardımıyla daire girdi.



ODALAR SERA GİBİ


Daireye giren polis ekipleri, özel bir sistem kuran uyuşturucu tacirlerinin evi küçük bir seraya çevirdiğini tespit etti. Dairedeki odalara küçük seralar yapan zehir tacirlerinin, kurdukları sistemle bu seraları birbirine bağlayarak kenevirlerin yetişmesi için sabit sıcaklığı sağladığı tespit edildi. Mutfaktan odadaki seralara alüminyum borular döşeyen zehir tacirlerinin, özel aydınlatma teknikleri kullanarak, yetiştirdikleri kenevirlerin kurumasını sağladığı belirtildi.





İMALATHANEYE ÇEVİRMİŞLER


Polis , 25 kilogram Hint keneviri, bir adet çelik kasa ve 8 adet mermi buldu. Şüpheli iki kişiden biri olan ve uyuşturucu kullanmaktan dolayı suç kaydı bulunan Alper Ö. yakalanırken, firari şüpheli Aytaç A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.



#Başakşehir
#Esrar
8 yıl önce