|

Eyüp’te “sanat” mahallelere indi

Eyüpsultan Belediyesi bu yıl çok farklı bir sanatsal etkinliğe imza atıyor. “Sanat Atölyeleri Mahallelerimizde” isimli etkinlikte Geleneksel Sanatlar ve Musiki Akademisi Eğitimleri her gün farklı bir mahallede kurulacak atölyelerde vatandaşlarımızla buluşacak.

00:00 - 21/09/2021 Salı
Güncelleme: 07:05 - 21/09/2021 Salı
Yeni Şafak
Eyüpsultan Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe 7’den 70’e her yaştan vatandaşın ilgisi yoğun oldu.
Eyüpsultan Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe 7’den 70’e her yaştan vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Eyüpsultan Belediyesi bu yıl çok farklı bir sanatsal etkinliğe imza atıyor. “Sanat Atölyeleri Mahallelerimizde” isimli etkinlikte Geleneksel Sanatlar ve Musiki Akademisi Eğitimleri her gün farklı bir mahallede kurulacak atölyelerde vatandaşlarımızla buluşacak. Bu sayede Eyüpsultanlılar kendi mahallelerinde sanatsal çalışmalar yapma imkanı bulacak, ney, tambur, bendir ve rebap dinletisi eşliğinde, ebru, çini, seramik ve çömlek gibi atölye çalışmalarını deneyimleyecek.

  • Eyüpsultan Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe 7’den 70’e her yaştan vatandaşın ilgisi yoğun oldu. Etkinliğin İstanbul dışından da misafirleri oldu. Farklı illerden ziyaret için Eyüpsultan’a gelen vatandaşlar da ailecek etkinliklere katıldı. Burada kurulan atölyelerdeki çini, seramik, çömlek yapımı ve ebru gibi çalışmalara katılan vatandaşlar, etkinliğin çok anlamlı olduğunu belirterek Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e ve ekibine teşekkür etti.
#Eyüpsultan Belediyesi
#Sanat Atölyeleri Mahallelerimizde
#Deniz Köken
3 yıl önce