|

Fatih Altaylı hakaret ettiği kadını köşe yazısında hedef aldı: Hak ettiğin karşılığı alırsın

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, sosyal medya hesabından, Cemile Taşdemir isimli kullanıcının atmış olduğu bir tweete, "Yaratık, benim bu rezillikle ne alakam var. Şerefsizlik yapma" ifadeleriyle karşılık vermişti. Altaylı, bugünkü köşe yazısında "Bana saldıran bu hesaba hak ettiği yanıtı verdim. Türbanlı isen türbanlısın. Ben de pantolonluyum, ceketliyim! Birine haksız bir ithamda bulunursan, hak ettiğin karşılığı alırsın" diyerek bir kez daha Taşdemir'i hedef aldı.

11:26 - 24/06/2021 Thursday
Güncelleme: 12:00 - 24/06/2021 Thursday
Yeni Şafak
Fatih Altaylı
Fatih Altaylı

Geçmişi kadınlara hakaretlerle dolu olan HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, geçtiğimiz günlerde Twitter'dan Cemile Taşdemir isimli bir kullanıcıyı hedef almıştı.

"Yaratık şerefsiz utanmaz"

Taşdemir'in "Uğur Dündar, Fatih Altaylı, Sevilay Yılman ve daha nicelerinin suskunluğu asaletlerinden değilmiş onu öğrenmiş olduk" paylaşımına yanıt veren Altaylı,
"Yaratık, benim bu rezillikle ne alakam var? Şerefsizlik yapma. Utanmaz olma. Ben senin etrafında toplanan alçak hırsızlardan değilim. Adımı kirli ağzınıza almayın"
diyerek hakaretlerde bulunmuştu.

Altaylı, bugünkü 'Troliçe' başlıklı köşe yazısında "Birine haksız bir ithamda bulunursan, hak ettiğin karşılığı alırsın" diyerek bir kez daha Taşdemir'i hedef aldı. Altaylı, şunları söyledi:

"Ben de pantolonluyum ceketliyim"

Görünce tepem attı. Tanımadığım birisi. Bana saldıran bu troll hesaba hak ettiği yanıtı verdim haliyle. Türbanlı isen türbanlısın. Ben de pantolonluyum, ceketliyim! Kravat da takıyorum. Böyle giyindiğim için her türlü eleştiriden muaf mı olmalıyım? Birine haksız bir ithamda bulunursan, hak ettiğin karşılığı alırsın.

Altaylı'nın ilk vukuatı değil

1999 yılında Radyo D'de yaptığı Bab-ı Ali Yokuşu isimli programda gazete haberlerini okuyan Fatih Altaylı, Hürriyet gazetesinin manşetini okuduğu sırada Marmara Üniversitesi önünde bekleyen öğrencilerle ilgili,
"Bir kadın var orada (Hürriyet gazetesinin manşetinde yer alan başörtülü öğrenciyi kastederek) kadın olduğunu da hiç zannetmiyorum. Bu büyük ihtimalle bir fahişe. Bir pankart açmış, öğrenci değil o, buraya getirilmiş bir fahişe. Üniversite önünde eylem yapanların arasında bakıyorum da öğrenci yoktur. Belki bir iki tane. Bunlar kevaşe kevaşe''
ifadelerini kullanmıştı.




#fatih altaylı
#cemile taşdemir
#hakaret
#yaratık
#şerefsiz
#utanmaz
#kadın
#köşe yazısı
3 years ago