|

Fatih Şahin'e AK Parti'de kritik görev

AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Yeni Şafak
17:29 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:55 - 1/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

AK Parti'de Mehmet Müezzinoğlu'ndan boşalan genel başkan yardımcılığına Fatih Şahin getirildi.



Kabine değişikliği sırasında, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Mehmet Müezzinoğlu'ndan boşalan genel başkan yardımcılığı koltuğuna görevlendirme yapıldı.



AK Parti Ankara Milletvekili Fatih Şahin genel başkan yardımcılığına getirildi. Şahin, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenecek.




  1. Kısaca Fatih Şahin...
  2. 20 Nisan 1979'da Çanakkale Çan'da doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitiren Fatih Şahin serbest avukat olarak çalıştı.
  3. AK Parti Gençlik Kolları Genel Sekreterliği ve Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 24. Dönem'de Ankara Milletvekili seçildi.
  4. TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği, Türkiye-Etiyopya Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı, Anayasa Komisyonu Üyeliği, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, Dopingle Mücadele Araştırma Komisyonu Sözcülüğü, AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı.
  5. AK Parti MKYK Üyesi ve TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu Başkanı oldu. Orta düzeyde İngilizce ve Arapça bilen Şahin, evli ve 2 çocuk babasıdır.



#Fatih Şahin
#AK Parti
8 yıl önce