|

Fatih'te intihar eden 4 kardeşe 'Robin Hood' yardımı: Adam borçlu gitmesin mezara

Fatih'te siyanürle intihar eden 4 kardeşin borçlarının hayır sever tarafından kapatıldığı ortaya çıktı. Oturdukları evin alt katında bulunan bakkal işletmesinin sahibi Yusuf Deniz, "Öldükten 3 gün, bir hafta sonra geldi. 'Adam borçlu gitmesin mezara' dedi. Kim olduğunu da söylemedi. Yanında birini yollamıştı. 8 aylık kira borcunu da ödedi diyorlar" dedi.

17:28 - 18/01/2020 Cumartesi
DHA
Kardeşlere ait veresiye defterine ise 'hayır niyetli ödendi' yazıldı.
Kardeşlere ait veresiye defterine ise 'hayır niyetli ödendi' yazıldı.

Fatih'te 6 Kasım tarihinde Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi'nde 5 katlı binanın birinci katında oturan Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin cansız bedenleri bulunmuştu. Ailenin maddi durumunun kötü olduğu belirtilmişti.


2 bin 380 liralık bakkal borcu ödendi

Oturdukları evin alt katında bulunan bakkal işletmesinin sahibi Yetişkin kardeşlerin kendisine 2 bin 380 lira borcu olduğunu ve adını vermek istemeyen bir kişinin tüm borçları ödediğini söyledi. Yusuf Deniz, şu şekilde açıklamada bulundu:

Kardeşlere ait veresiye defterine ise 'hayır niyetli ödendi' yazıldı.



Eve fatura gelmeye devam ediyor

4 kardeşe ait evin elektriğinin gecikmiş borcu sebebiyle kesilmesinden dolayı elektrik dağıtım şirketine 888 bin 397 lira idari para cezası kesilmişti. 3 aydır kapısında mühür bulunan daireye ise fatura gelmeye devam ediyor. Kasım ve Aralık ayına ait 45 lira doğalgaz ve 129 lira su faturası geldiği görüldü.

#Fatih
#İstanbul
#Doğalgaz
4 yıl önce