|

FETÖ elebaşını korku sardı: Her yerde dolaşıyorlar

Son zamanlarda yaptığı operasyonlarda FETÖ'cü hainleri kaçtığı yerlerde kıskıvrak yakalayarak Türkiye'ye getiren MİT'in yaptığı operasyonlar elebaşı Gülen'i korkuttu. Yayımlanan son videosunda örgüt mensuplarını uyaran Elebaşı, "Dikkat edin, her yerde dolaşıyorlar" ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
14:53 - 16/07/2018 Pazartesi
Güncelleme: 15:59 - 16/07/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
FETÖ Elebaşı, son dönemlerde MİT'in operasyonlarının ardından korkuya kapıldı.
FETÖ Elebaşı, son dönemlerde MİT'in operasyonlarının ardından korkuya kapıldı.

Milli İstihbarat Teşkilat Başkanlığı'nın son dönemlerde yaptığı başarılı operasyonlar FETÖ'cülere korku sardı. Son olarak Ukrayna'dan FETÖ'nün sosyal medya sorumlusunu paketleyip Türkiye'ye getiren MİT'in bu adımları FETÖ Elebaşı'nı da korkuttu.

Elebaşı Fetullah Gülen, örgüt mensuplarına yönelik konuşmasında herkesin dikkatli olması gerektiğini anlatarak, "Dikkat edin her yerde dolaşıyorlar" şeklinde konuştu.



Elebaşı'nı paketlenme korkusu sardı

"Derdest etmiş götürmüşlerse onun için bir şey yapamazsınız" diyen elebaşı, "Ama yakalanmamışsanız, ayrılmışsanız şayet işlerini kolaylaştırma adına bir yerlerde ulu orta dolanmamanız lazım. Arabayı yanaştırıp kaçırırlar sizi. Her yerde dolaşıyorlar" dedi.

Daha önce de 'beni koruyun' diye yalvarmıştı

Fetullah'ın, her an kendisinin de paketleneceği korkusu, örgüt üyelerine talimatlar verdiği haftalık video konuşmasına daha önce de yansımıştı.

Her an yakalanma korkusu yaşayan ihanet çetesi elebaşı, yandaşlarından kendisini korumalarını da istemişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, 15 Temmuz'un ikinci yıl dönümünde yaptığı konuşmada, FETÖ Elebaşını kast ederek, "Pensilvanya’daki melunun büyüttüğü ahtapotun kollarını kestik bu böyle biline. Son FETÖ'cü hain hesap verene kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" demişti.

#FETÖ
#Elebaşı
#MİT
6 yıl önce