|

FETÖ ile tek başına mücadele ediyoruz

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, AK Parti’nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadeleyi her alanda yürüttüğünü belirterek, soruşturmalar kapsamında bugüne kadar 7 belediye başkanı ile 48 meclis üyesinin ihraç edildiğini bildirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 16/09/2017 Cumartesi
Güncelleme: 02:33 - 16/09/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kay
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kay

Kaya, yazılı açıklamasında, bazı basın yayın organlarında Yalova Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a ilişkin haberin yer aldığını anımsattı. “Haberle ilgili yapılan incelemede, iddia sahibi kişinin gayri yasal talebinin belediyeden karşılık bulamamasından kaynaklanan husumet olduğunun görüldüğünü” vurgulayan Kaya, mahkeme zabıtlarının da bu doğrultuda olduğunu kaydetti.

7 BAŞKANA İHRAÇ

Kaya, “AK Parti olarak FETÖ ile mücadeleyi maalesef tek başımıza yürütüyoruz ancak bazıları siyasi amaçla Türkiye’nin iç ve dış düşmanlarından medet ummaktadırlar. ifadelerini kullandı. AK Parti’nin, FETÖ ile mücadeleyi her alanda yürüttüğüne dikkati çeken Kaya, şunları kaydetti: “Bugüne kadar 7 belediye başkanı, 48 meclis üyesini ihraç ettik. Türkiye genelinde AK Partili belediyelerdeki tüm personel başkanlarımız tarafından FETÖ iltisakı tespit edilenlerin ilişiği kesilmiştir. Diğer partilerin de kendi içlerinde FETÖ temizliğini yapmalarını bekliyoruz ancak hala bir şey yaptıklarını görmedik”

#Erol Kaya
#AK Parti
#FETÖ
7 yıl önce