|

Figen-Sinan ittifakı

Çankaya Belediyesi'nce düzenlenen 23 Nisan resepsiyonu ilginç buluşmalara sahne oldu. Casusluk sanığı Can Dündar'ın konukları kapıda karşıladığı etkinliğe MHP'li Sinan Oğan ile HDP'li Fiğen Yüksekdağ da geldi.

Yeni Şafak ve
03:00 - 25/04/2016 الإثنين
Güncelleme: 20:43 - 24/04/2016 الأحد
Yeni Şafak

CHP'li Çankaya Belediyesi'nin önceki gece düzenlediği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonu ilginç anlara sahne oldu. Hilton Oteli'ndeki resepsiyona CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere çok sayıda CHP'li katıldı. Cumhuriyet Gazetesi'nin 'casusluk' sanığı genel yayın yönetmeni Can Dündar ise organizasyonda 'evsahibi' rolünü üstlenerek, davetlileri Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'le birlikte karşıladı. Resepsiyonun açılışında Dündar ve Taşdelen birer konuşma yaptı. Ardından, program toplu fotoğraf çekimiyle devam etti.



DÜNDAR'DAN ÖZEL İLGİ

Kılıçdaroğlu ise bazı yabancı misyon temsilcileri, milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşlarının mensuplarıyla sohbet etti ve bazı davetlilerin isteği üzerine onlarla fotoğraf çektirdi. MLKP terör örgütünün eski yöneticisi HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da davetliler arasındaydı. Yüksekdağ, kendisine özel ilgi gösteren casusluk sanığı Dündar'la sohbet etti, basın mensuplarına poz verdi. Ancak geceyi asıl ilginç kılan unsur ise, partisini mahkeme kararıyla teslim almaya çalışan MHP'li muhaliflerden Sinan Oğan'ın resepsiyona gelmesiydi.



'YÜZDE 60' POZU

PKK destekçisi Yüksekdağ ile aynı resepsiyona katılan Oğan, HDP ile 'yüzde 60 koalisyonu'nda biraraya gelmeyi reddeden Devlet Bahçeli'nin muhaliflere yönelik bu yöndeki eleştirilerini de doğrulamış oldu. Çok ilginç buluşma, ikramların ardından geceyarısı son buldu.








#Can Dündar
#Figen Yüksekdağ
#Sinan Oğan
٪d سنوات قبل