|

Fırat’ın doğusuna tam saha operasyon

Fırat’ın doğusu temizlenmeden huzur bulamayacağımızı söyleyen MHP lideri Bahçeli, tam saha bir operasyon yapılmasının hayati olduğunu vurguladı.

Fazlı Şahan
04:00 - 23/12/2018 Pazar
Güncelleme: 02:01 - 23/12/2018 Pazar
Yeni Şafak
Partisinin Aydın İl teşkilatı mensuplarını kabul eden Bahçeli’ye 1930 yılı el yapımı efe tüfeği hediye edildi.
Partisinin Aydın İl teşkilatı mensuplarını kabul eden Bahçeli’ye 1930 yılı el yapımı efe tüfeği hediye edildi.

Twitter üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, Fırat’ın doğusunda tam saha bir operasyon yapılmasının hayati öneme sahip olduğunu söyledi. Bahçeli, “Fırat’ın doğusu yılan, çıyan yuvası. Orası Firavun sığınağı, orası Yezid’in saklandığı delik. Orası kurumadıkça, baştan ayağa temizlenmedikçe ne huzur bulacağız, ne de güvenli olacağız. Milli beka için Fırat’ın doğusuna tam saha operasyon hayat memat meselesi” ifadesini kullandı.

YER GÖK TİTREMELİDİR

  • Bahçeli mesajında şu ifadelere yer verdi: “Fırat’ın doğusu kurtarılmadıkça, zulüm kazınıp atılmadıkça, katiller cezalandırılmadıkça son vatanımızda dirliğimiz ve birliğimiz hep muallakta kalacak, mücavir toprakların emniyeti muammasını sürdürecektir. Hazırlıklar tamam olduktan sonra Fırat’ın doğusuna kuvvetle girilmeli, yer gök titremelidir. Türk’ün iradesi olmadan, kararı ve sözü duyulmadan hiç kimse hayale kapılmamalıdır. Aksi halde sonları acıklı olacaktır. Diyorum ki ya beka ya da bela”
#​Fırat’ın doğusu
#Devlet Bahçeli
#Harekat
5 yıl önce