
Gazze’de yaşanan soykırıma kayıtsız kalamayan Veysel Karahan, Meryem Ana Kilisesi ve Efes Antik Kenti önünde turist kafilelerinin dikkatini çekmek için tek başına bir eylem başlattı.
Gazze’de yaşanan soykırıma kayıtsız kalamayan Veysel Karahan, İzmir’de tek başına bir eylem başlattı. Hristiyan dünyası için büyük önem arz eden Meryem Ana Kilisesi ve Efes Antik Kenti önünde turist kafilelerinin dikkatini çekmek için eylem yapan Karahan, büyük ilgi gördü.

'EYLEMLERİ SÜRDÜRECEĞİM'
Yeni Şafak’a konuşan Karahan Türkiye sınırlarının 300 kilometre ilerisinde 2023’ten bu yana Birleşmiş Milletler raporlarına göre çoğu çocuk ve kadın 60 binden fazla insanın katledildiğini hatırlatarak, “Çocuklar savaştan ve açlıktan dolayı ölüyor. İnsanlık bu katliamı maalesef normalleştirmeye başladı. Fakat bizler elimizden geldiği kadar dünyaya, İsrail’in soykırım yaptığını, çocukları öldürdüğünü haykıracağız” dedi.
“Ülkede tüm kamuoyu bu meseleyle alakalı Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek veriyor” diyen Karahan, “Ben buradan Muğla, oradan da yine Ege’de önemli turist kafilelerin geldiği Denizli Pamukkale travertenlerinin önünde eylemlerimi sürdüreceğim” açıklamasını yaptı.






