|

Gençlere 'Devlet' çağrısı

31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Cumhur İttifakı'nın ortakları olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli, il il gezerek seçim çalışmaları kapsamında mitingler düzenlemeye devam ediyor.

Nur Banu Aras
04:00 - 26/03/2019 Salı
Güncelleme: 03:59 - 26/03/2019 Salı
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Seçim kampanyaları yürüten liderler, bu hafta seçmenlerine son konuşmalarını yapacak.

SON HAFTA GÜNEYDE

Cumhur İttifakı’nın ortaklarından MHP lideri Bahçeli ise bu haftada da meydanlarda olacak. Bahçeli, yerel seçim çalışmaları kapsamında memleketi Osmaniye ve Mersin’de miting yapacak. Buralarda teşkilatla da bir araya gelecek olan Bahçeli, seçmenin nabzını yakından takip edecek. Konuşmalarında, seçimlerde kritik haftaya girildiğini ve 31 Mart’ın bir beka seçimi olduğunu vurgulayacak olan Bahçeli ayrıca, hem ilk defa oy kullanacaklara hem de genç seçmene ‘Cumhur İttifakı çatısı altında toplanalım’ diyerek çağrı yapacak. Bahçeli, özellikle seçimlerin belirleyici unsuru olan kararsız seçmenden de oy isteyecek.

15 İLDE MİTİNG YAPTI

  • Bahçeli şimdiye kadar, seçim gezileri kapsamında AK Parti ile yapılan ortak mitingler dâhil 15 ilde açık hava toplantısı gerçekleştirdi. MHP lideri Bahçeli mitinglerin yanı sıra televizyon programlarına da katıldı.
#Devlet Bahçeli
#MHP
#31 Mart
5 yıl önce