|

Gezi provokatörü yeniden sahnede

Türkiye’nin içinden geçtiği kritik süreçlerde ortaya çıkıp halkın arasına kin ve nefret tohumları eken provakatör Barış Atay, 24 Haziran’daki seçimler öncesinde yeniden sahneye çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/05/2018 Salı
Güncelleme: 09:13 - 15/05/2018 Salı
Yeni Şafak
Provakatör Barış Atay
Provakatör Barış Atay

Gezi Parkı kalkışması sürecinde, vatandaşları tahrik eden yalan bilgilerle dolu paylaşımlarda bulunan, Zeytin Dalı Harekatı’na da ‘Zeytin dalı değil, savaş baltasıdır’ diyerek dil uzatan Atay, toplumun sinir uçlarıyla oynamaktan vazgeçmiyor. Her seferinde haddini aşan ifadelerde bulunan provakatör Barış Atay, bu sefer de Cumhur İttifakı altında katılan partilere oy verecek vatandaşları hedef aldı.


KÜSTAH PAYLAŞIMLAR

Atay, “Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde; affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle ‘torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz’ falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!’’ diyerek nefret kustu. Atay daha da ileri giderek, bu sözlerine tepki gösteren sosyal medya kullanıcılarına da ağıza alınmayacak sözler sarf ederek çirkinliğe devam etti.


BİNGÖL’Ü HEDEF ALDI

Sanatçı maskesi altına sığınarak halkı tehdit eden Atay, sanatçı Yavuz Bingöl’e de saldırdı. Bingöl’ün “Bu coğrafyada bir-iki tane daha Tayyip Erdoğan çıksaymış, daha kuvvetli bir coğrafya olurmuş. İran’da, Pakistan’da da onun gibi bir lider olsaydı; Amerika ve İngiltere gibi emperyal güçler bu kadar kolay at oynatamazmış oralarda” sözleri karşısında çılgına dönen Atay, “Gördüğüm yerde yüzüne tükürmek şart oldu” paylaşımını yaptı.

YETKİLİLER ARTIK HAREKETE GEÇSİN!

Halkı tehdit eden paylaşımlarda bulunan Atay’ın adalet önünde ne zaman hesap vereceği merak ediliyor. Topluma kin ve nefret tohumları eken, paylaşımları ile mezhep kavgası oluşturmaya çalışan terör sevici provokatörün seçim öncesi giriştiği halkı kışkırtma ve tahrik etme çabasına sonrası yetkililerin harekete geçmesi bekleniyor. Yaptığı paylaşımlarla toplumun sinir uçları ile oynayan, her fırsatta kaos çağrısı yapan provokatör Barış Atay, Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak ve bölgeyi terör yuvalarından temizleyerek halka teslim etmek için başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na ‘’Zeytin dalı değil, savaş baltasıdır’’ diyerek terör savunuculuğu yapmıştı.

#Barış Atay
#Provakatör
#Terör
6 yıl önce