|

Göksu mahallesinde büyük dönüşüm

Etimesgut Belediyesi tarafından hayata geçirilen Göktürk Aile Yaşam Merkezi, Atatürk Meydanı, Atatürk Emekliler Konağı ve Çocuk Trafik Eğitim Parkı ile ilçede hayat dönüşüm geçiriyor.

Yeni Şafak
04:00 - 26/01/2019 السبت
Güncelleme: 03:45 - 26/01/2019 السبت
Yeni Şafak
Çocuk Trafik Eğitim Parkı
Çocuk Trafik Eğitim Parkı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’in ilçeye kazandırdığı Göktürk Aile Yaşam Merkezi, Atatürk Meydanı, Atatürk Emekliler Konağı ve Çocuk Trafik Eğitim Parkı, Göksu Mahallesi Metro Durağı bölgesini 7’den 77’ye tüm vatandaşlar için cazibe merkezine dönüştürdü.

Çocuklar trafik eğitim parkında trafik kurallarını teorik ve uygulamalı öğrenirken, emekliler ise konakta sosyalleşmekten son derece memnun. Havuz, eğitim, spor ve güzellik merkezinin hizmet verdiği Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi, yıllık 200 bin kişiyi ağırlıyor. Atatürk Meydanı ise vatandaşların buluşma noktası oldu.

GÖKTÜRK’TEN 176 BİN KİŞİ YARARLANDI

Kapalı yüzme havuzu, Fin hamamı, Türk hamamı, duvar topu, bilardo, bowling, spor merkezi, güzellik merkezi ve etiSEM eğitim birimlerinin yer aldığı Etimesgut Belediyesi Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nden, 2018 yılında 176 bin kişi hizmet aldı.


EMEKLİLER ÇOK MUTLU

  • Etimesgut Belediyesi’nin Eryaman Atatürk Emekliler Konağı’nda, emeklilerin ruhsal ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek birçok aktivite bulunuyor. Konakta emekliler şiir dinletileri yapıyor, mini konserler düzenliyor, sinema gösterileri ve tavla turnuvalarıyla ikinci baharlarını yaşıyorlar.

ETKİNLİK ADRESİ ATATÜRK MEYDANI

Türk bayrağı ve 16 büyük Türk devletinin bayraklarının dalgalandığı Atatürk Anıtı ile oturma alanları ve amfi tiyatronun yer aldığı Etimesgut Belediyesi Atatürk Meydanı, Eryaman bölgesinin hem buluşma noktası hem de sosyal ve kültürel etkinliklerin adresi oldu.

ÇOCUKLAR İÇİN TRAFİK PARKI

  • Etimesgut Belediyesi Trafik Eğitim Parkı’nda çocuklar, temel trafik kurallarının anlatıldığı dersin ardından eğitim parkındaki özel araçlarla tur atıyor; görerek, deneyerek, yaşayarak kuralları öğreniyorlar. Trafik polisi, trafik jandarması ve trafik zabıtası da eğitimlere eşlik ediyor, çocukların ve yetişkinlerin trafik konusunda bilgilenmelerini ve bilinçlenmelerini sağlıyor.
#​Etimesgut Belediyesi
#Göktürk Aile Yaşam Merkezi
#Çocuk Trafik Eğitim Parkı
٪d سنوات قبل