|

Gölbaşı Halk Günü Buluşması başladı

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek salgın sebebiyle ara verilen ‘Halk Günü Buluşmaları’nın ilkini gerçekleştirdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ‘ortak akıl’ anlayışıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor...

00:00 - 21/08/2021 Cumartesi
Güncelleme: 06:30 - 21/08/2021 Cumartesi
Yeni Şafak
Salgın sebebiyle bir süredir yapılamayan toplantıların ilki Gölbaşı Belediyesi’nde gerçekleştirildi.
Salgın sebebiyle bir süredir yapılamayan toplantıların ilki Gölbaşı Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek salgın sebebiyle ara verilen ‘Halk Günü Buluşmaları’nın ilkini gerçekleştirdi. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ‘ortak akıl’ anlayışıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Salgın sebebiyle bir süredir yapılamayan toplantıların ilki Gölbaşı Belediyesi’nde gerçekleştirildi. Halkın yoğun ilgi gösterdiği buluşmada Başkan Şimşek, toplantıya katılan vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

  • Başkan Şimşek, yaptığı görüşmeler sonrası vatandaşları taleplerine göre çözüm üretecek olan ilgili birimlere yönlendirdi. Toplantıların haftada bir gün gerçekleşeceğini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Fikirleriniz, talepleriniz bizler için çok önemli. Gölbaşımız için ortak akılla hareket etmek, sorunları birlikte çözmek amacıyla buluşmalara yeniden başladık” açıklamasını yaptı.
#Gölbaşı
#Halk Günü Buluşması
#Ramazan Şimşek
3 yıl önce