|

Göreve döneceği günü bekliyor

Zeytin Dalı’nda yaralanan Uzman Çavuş Bulut, tedavisinin ardından ilk kez konuştu. Göreve döneceği günü iple çeken Bulut, asker olduğu için aldığı her nefese şükrettiğini söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:37 - 7/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
 Uzman Çavuş Bulut, tedavisinin ardından ilk kez konuştu
Uzman Çavuş Bulut, tedavisinin ardından ilk kez konuştu

Suriye’nin Afrin bölgesindeki Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan Piyade Komando Uzman Çavuş Emrah Bulut (24), tedavisinin ardından getirildiği memleketi Burdur’da ilk kez konuştu. Anten Tepe’sinin alınması sırasında yaralandığını söyleyen Bulut, hava şartlarının çok zor olduğunu anlattı.

YARALI HALDE 7 KM YÜRÜDÜM

Kendilerine verilen hedef doğrultusunda ilerlediklerini ifade eden Bulut, şunları söyledi: “Tepeye vardıktan sonra arama yapmaya başladık. Arama yaparken tekrar sıcak temasa girdik. Orada kol komutanımız şehit oldu. Sonra ben yaralandım. Yaralı şekilde 7 kilometre yürüyerek ambulansların olduğu yere geldim.”

ASKER OLDUĞUM İÇİN ŞÜKREDİYORUM

Tedavisinin tamamlandığını, vücudumda hala ufak tefek toz şeklinde şarapnel parçaları bulunduğunu kaydeden Bulut, “İnşallah en kısa zamanda tekrar görevime başlayacağım. Hastaneye götürüldüğümde tekrar arkadaşlarımın yanına gitmek istedim. Bu mesleği seçtiğim için aldığım her nefese, yaşadığım her ana şükrediyorum” dedi.

  • Bir acı haber daha!
  • İdlib’de kurulmasına devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarına, terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen roket ve havan saldırısında bir asker şehit oldu, 5 asker ile bir sivil görevli yaralandı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Genelkurmay’dan yapılan açıklamada, 5 Şubat'ta gerçekleşen saldırının ardından terör örgütü mensuplarına anında karşılık verildiği ifade edildi.

#Zeytin Dalı Harekatı
#TSK
#Emrah Bulut
6 yıl önce