|

Güle güle Fidan anne

Sivas’ta tedavi gördüğü hastanede önceki gece vefat eden merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun annesi Fidan Yazıcıoğlu, dualarla defnedildi. Cenaze törenine Başbakan Davutoğlu ile Bakan Yıldız da katıldı

Yeni Şafak
04:00 - 21/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 20:48 - 20/02/2015 Cuma
Diğer

Büyük Birlik Partisinin (BBP) kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun 92 yaşında vefat eden annesi Fidan Yazıcıoğlu’nun cenazesi, toprağa verildi. Önceki gece yarısı tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ‘Fidan anne’nin cenaze namazı, Sivas Ulu Camii’de cuma namazının ardından kılındı. Binlerce kişinin katıldığı törende, Ankara’daki programını iptal ederek Sivas’a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da yeraldı. Davutoğlu, 2009 yılında şüpheli bir helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu’na başsağlığı dileklerini iletti. Cenaze namazında saf tutan Davutoğlu, anne Yazıcıoğlu’nun cenazesinin bulunduğu tabutu diğer vatandaşlarla bir süre taşıdı.


Şehitlerin yanına

Fidan Yazıcıoğlu’nun cenazesi, Ulu Cami’deki törenin ardından cenaze aracıyla Yukarı Tekke Mezarlığı’na getirildi. Anne Yazıcıoğlu’nun cenazesi, Kahramanmaraş’taki helikopter ‘kaza’sında Muhsin Yazıcıoğlu ile hayatını kaybeden 5 kişiden İsmail Güneş, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı ve Murat Çetinkaya’nın kabrinin bulunduğu yerin yanındaki aile kabristanına defnedildi.

#Muhsin Yazıcıoğlu
#Fidan Yazıcıoğlu
#Davutoğlu
9 yıl önce