|

Güzel ile son görüşmesini anlattı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah hayatını kaybeden eski bakanlardan Hasan Celal Güzel'e rahmet dileyerek, "Hafta içinde Külliye'mizdeki ödül töreninde beraber olduğumuz ve gerçekten de kendisini çok sıkıntılı gördüğüm ama o ödül törenini ihmal etmeyerek oraya katılan Hasan Celal Güzel ağabeyimize Allah'tan rahmet diliyorum" dedi

Yeni Şafak
16:24 - 19/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:51 - 19/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Celal Güzel
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Celal Güzel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakim ve Cumhuriyet Savcıları Kura Töreni'nde yaptığı konuşmasında Güzel'in vefatına değinerek, Hasan Celal Güzel ile birlikte oldukları son günde kendisini sıkıntı gördüğünü söyledi.

'Hasan Celal Güzel ağabeyimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum' ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti:

Hafta içinde Külliye'mizdeki ödül töreninde beraber olduğumuz ve gerçekten de kendisini çok sıkıntılı gördüğüm ama o ödül törenini ihmal etmeyerek oraya katıldı. Bu sabah da bu haberi aldık. Devlet ve siyaset hayatımıza yaptığı hizmetleri saygıyla hatırlayacağımız Hasan ağabeyimiz, bitmeyen bir heyecan ve coşkuyla çalışmalarını sürdürüyordu."


Eski bakanlardan Hasan Celal Güzel tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesinde bu sabah 73 yaşında vefat etmişti. Güzel, böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu.


#Recep Tayyip Erdoğan
#Hasan Celal Güzel
#Cumhurbaşkanı
6 yıl önce