|

Hadımköy'de fabrika yangını

Hadımköy’de bulunan Atatürk Sanayi Sitesi’nde tekstil fabrikasında yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının kontrol altına alındığını ifade eden İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, yangında mahsur kalan ya da yaralananın bulunmadığını bildirdi.

Yeni Şafak
10:32 - 4/07/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:33 - 4/07/2018 Çarşamba
IHA
Yangına 12 ilçeden 130 personel müdahale etti.
Yangına 12 ilçeden 130 personel müdahale etti.

Hadımköy’de bulunan Atatürk Sanayi Sitesi’nde bir fabrikada yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Organize Sanayi Sitesi'deki yaklaşık 250 çalışanın bulunduğu üç katlı tekstil fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

5 bin metrekarelik tekstil fabrikası

Edinilen bilgilere göre, Arnavutköy Hadımköy Mahallesi 75. Yıl Caddesi Atatürk Sanayi Sitesi’nde bulunan 5 bin metrekarelik bir tekstil fabrikasının çatısında yangın çıktı.

Yangın, kısa sürede büyüdü

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine Hadımköy, Arnavutköy, Çatalca, Beylikdüzü, Avcılar, Bakırköy, Başakşehir ve Şişli'den başta olmak üzere çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait helikopterin bölgeye çağrıldı ancak içeriden söndürme çalışmalarının başlaması üzerine havadan müdahaleden vazgeçildi.

Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı, soğutma çalışmalarına devam ediliyor.

"Yangında mahsur kalan ya da yaralanan olmadı"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan, yangında mahsur kalan ya da yaralananın bulunmadığını bildirdi.

Karahan, yangının, yaklaşık 4 bin 500-5 bin metrekare 4 kattan oluşan bir iş merkezinin çatı katında başladığını belirterek, çalışmalara 130 personelin katıldığını ifade etti.

#Hadımköy
#fabrika
#yangın
#tekstil
6 yıl önce