|

HDP’li vekilden algı operasyonu

Terör örgütleri ile bağlantılı olduğu için KHK ile görevden alınanların sözcüsü gibi çalışan HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu yine bir algı operasyonuna imza attı.

Burak Doğan
04:00 - 12/02/2019 Salı
Güncelleme: 01:50 - 12/02/2019 Salı
Yeni Şafak
Ömer Faruk Gergerlioğlu
Ömer Faruk Gergerlioğlu

Gergerlioğlu, Mardin’de bir operasyon da gözaltına alınan ve 4 gündür süren mide kanaması geçirdiği belirlendiği için hastaneye kaldırılan FETÖ şüphelisi üzerinden polis saldırıp işkence imasında bulundu. Olay Mardin Kızıltepe’de yaşandı.


MİDE KANAMASI GEÇİRDİ

  • Adana, Konya, Aksaray, Kocaeli, Trabzon ve İzmir illerinde yürütülmekte olan PDY/FETÖ terör örgütü soruşturmalarında şüpheli ifadelerinde adı geçen Veysi Demir, Hakkında Aksaray 2. Ağır Ceza Mahkemesinin kararına istinaden Kızıltepe’de operasyonla gözaltına alındı. Demir akşam adliyeye sevk edildiği esnada rahatsızlandığını beyan edince ambulansla hastaneye sevk edildi.

BYLOCK KULLANCISI

Önceden dalak büyümesi rahatsızlığı olan Demir’in 4 gündür de mide kanaması geçirdiği belirlendi. Demir hastanede tedavi altına alındı.

Terör örgütü ile bağlantısı nedeniyle kapatılan çeşitli şirketlerde SGK kaydı bulunan, üzerine kayıtlı 3 ayrı hatta da Bylock olduğu belirlenen Demir’in durumunu fırsat bilen HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu Twitter hesabından algı operasyonuna girişti. Gözaltı işlemini yapan polisi hedef alan Gergerlioğlu işkence imasında bulundu.



#Ömer Faruk Gergerlioğlu
#HDP
#BYLOCK
#FETÖ
5 yıl önce