|

Herkül’ün vasiyeti gerçekleşiyor

Merhum Naim Süleymanoğlu’nun vasiyeti doğrultusunda kızı Naomi’nin Japonya’da bulunmasının ardından gözler diğer küçük Naomi’nin aile bireyleriyle buluşmasında.

Yeni Şafak ve
13:29 - 7/12/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:40 - 7/12/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak

Naim Süleymanoğlu'nun kızı Naomi’nin öncelikle diğer aile bireyleriyle görüştürülmesi planlanıyor. Hükümet ise ailenin yapacağı görüşmeye göre hareket edecek. Konuyla ilgili Meclis'te gazetecilere açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Naim Süleymanoğlu'nun Türk sporuna yaptıkları ortada. Ailevi bir konu. Ailenin tarafların birlikte değerlendirmesi sonucunda bizden ne talepte bulunursa biz ona göre hareket ederiz" diye konuştu.

Bak, "Onlar muhtemelen bizim büyükelçimiz ile bir araya gelecekler. Aile kendi arasında ilişkilerini oturttuktan sonra onların görüşlerine göre bizden talep edilenleri yerine getiriyoruz. Devletimiz her zaman ailesinin yanında olacaktır" dedi.

ARENA, “PARK” OLACAK

Bak, stadyumlarda Arena isminin kaldırılmasıyla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirterek, "Arena eskiyi anlatan bir kelime. Arena yerine Park olacak" ifadelerini kullandı.

#Naim Süleymanoğlu
#Japonya
6 yıl önce