|

Hilalkent Park’a özel ışık gösterisi

Yakutiye ilçesindeki Hilalkent semtinde yapılan Hilalkent Park, çevresindeki özel ışıklandırma tasarımlarıyla özellikle akşam saatlerinde muhteşem bir görüntü ortaya koyuyor.

Yeni Şafak
04:00 - 23/11/2018 Cuma
Güncelleme: 02:49 - 23/11/2018 Cuma
Yeni Şafak
Hilalkent Park
Hilalkent Park

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir sosyal donatı alanı daha kazandırdı. Yakutiye ilçesindeki Hilalkent semtinde yapılan Hilalkent Park, çevresindeki özel ışıklandırma tasarımlarıyla özellikle akşam saatlerinde muhteşem bir görüntü ortaya koyuyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Kentsel toplum yaşamı içerisinde; doğanın veya insan faktörlerinin bir arada ve karşılıklı etkileşim içerisinde olabilmesi için park ve yeşil alanların inşasında Erzurum adeta bölgesinde rol modeli oldu” dedi.

ÖZEL BİR IŞIKLANDIRMA

Yeşil alan çalışmalarına bir yenisini daha eklediklerini dile getiren Başkan Sekmen, “4,5 yılda peyzaj, çocuk oyun alanları, park ve spor kompleksine sahip nice sosyal donatı alanlarıyla Erzurum’u yeşil ve doğayla uyum içinde olan bir şehre dönüştürdük. Hilalkent’te yaptığımız yeni parkımızı özel ışık tasarımlarıyla donattık. Böylelikle Erzurum’un il genelindeki park sayısı 236’ya çıkardık” şeklinde konuştu.

#Hilalkent Park
#​Yakutiye
5 yıl önce