|

Hizmetler başkanlıkla taçlanacak

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, iktidarları boyunca Türkiye’nin her alanda kalkındığını belirterek “Hizmetlerimizi sivil anayasa ve başkanlık sistemi ile taçlandıracağız” dedi. Başkanlık konusunda kara propaganda yürütüldüğünü söyleyen İnceöz, geri adım atmayacaklarını belirtti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 22:42 - 10/07/2016 Pazar
Yeni Şafak

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, partisinin yeni anayasa çalışmaları ve başkanlık sistemi konusunda açıklamalar yaptı. AK Parti'nin 14 yıl boyunca her alanda Cumhuriyet tarihinde yapılanlardan kat be kat daha büyük kazanımlara imza attığını vurgulayan İnceöz, “Hizmetlerimizi sivil anayasa ve başkanlık sistemi ile taçlandıracağız” dedi. İnceöz, “Darbe anayasasını geride bırakarak yeni Türkiye için sivillerin kokusunu, sivillerin ruhunu, sivillerin psikolojisini ve sivillerin iradesini taşıyan yeni bir anayasa için çalışıyoruz. Yeni anayasa ile milletimizin talep ve özlemlerini daha hızlı bir biçimde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.



GERİ ADIM YOK

Başkanlık sistemi üzerinden malum kesimlerin kara propaganda çalışması yürüttüğünü belirten İnceöz, şunları söyledi: "Bugün başkanlık sistemini liderimiz ve sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerinden bir karalama kampanyasına dönüştüren çevrelerin verdiği amansız mücadele karşısında geri adım atmamızı kimse beklememelidir."


#AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz
#Başkanlık sistemi
8 yıl önce