|

Hürriyet çarpıttı, Yavaş atladı

Hürriyet, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın sözlerini çarpıttı, CHP'nin Ankara Büyükşehir belediye Başkan adayı Yavaş da hemen üzerine alındı. Arınç'ın "Parti Melih bey deyince, ben sadece oy vermedim, kendisi için destek de topladım" sözleri çarpıtılınca Arınç'tan açıklama geldi. Duruma tepki gösteren Arınç, Twitter'dan "O'nun için oy da verdim.​ Seçim çalışması yaptım. Gökçek'e oy vermediğimi çıkarmak kasıtlı davranıştır" dedi.

Yeni Şafak
15:13 - 13/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 16:55 - 13/06/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN Türk'te katıldığı programda Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilmesine karşı çıktığını hatırlatarak, “Partimin kararı Melih Gökçek olunca sadece, oy vermedim, oy da istedim" dedi.



Mansur Yavaş çarpıtmaya kandı


Hürriyet Arınç'ın ifadelerindeki 'sadece' kelimesine çıkararak 'oy vermedim şeklinde haberleştirdi. Hürriyet'in yanı sıra Cemaat medyasının da çarpıttığı habere Mansur Yavaş da atlayarak, Twitter'da mesaj paylaştı. Mansur Yavaş, mesajında gülücük işareti “:)))" yaparak, Biliyorum… diye yazdı. Başbakan Yardımcısı Arınç, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada daha önce de “hem oy verdim hem de oy topladım" şeklinde dediğini hatırlatarak, sözlerinin bu şekilde algılanmasına şaşırdığını söyledi.






Twitter'dan açıklama


Arınç, Twitter hesabından da "Belediye Başkanlığı adaylığında Partimin kararı Gökçek olunca arkasında durdum. Ayrıca O'nun için oy da verdim.





#bülent arınç
#bülent arınç açıklama
#bülent arınç cnn
9 yıl önce