İBB'de yolsuzluk soruşturması: Avcılar ve Beşiktaş Belediyesine yönelik operasyonlarda çok sayıda gözaltı var
09:49, 03/09/2025, ÇarşambaG: Güncelleme: 10:11, 03/09/2025, Çarşamba
DHA

İBB'de yolsuzluk operasyonu
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, İBB’ye yönelik ‘Yolsuzluk’ soruşturması kapsamında Avcılar ve Beşiktaş Belediyesine yönelik operasyonda 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
İBB’ye yönelik ‘Yolsuzluk’ soruşturması kapsamında Avcılar ve Beşiktaş Belediyesine yönelik operasyonda 7 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Avcılar Belediyesinin Kültür ve Sanat Şefi Hüseyin İnan ve çok sayıda isim gözaltına alındı.
Ayrıntılar geliyor...

Gündem
İBB soruşturması yüzyılın en büyük yolsuzluk dosyası

Gündem
İBB yolsuzluk soruşturmasında tutuklanmıştı: Telefon notları ortaya çıktı

Gündem
Nedim Şener’den merak uyandıran İmamoğlu ve Başsavcı Gürlek çıkışı: İmamoğlu intihar eden amcasına ne yaptı?
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.