İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

09:566/09/2021, Pazartesi
G: 6/09/2021, Pazartesi
Diğer
ARŞİV
ARŞİV

Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) bazı seferleri, elverişsiz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Kuzey Ege'deki kuvvetli poyraz, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde feribot seferlerinin iptaline neden oldu.

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamada yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle,

07:00 Yenikapı-Bandırma

07:45 Bandırma-Yenikapı-Bostancı

08:30 Bostancı-Yenikapı-Marmara-Avşa

12:00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma

16:00 Avşa-Marmara-Yenikapı-Bostancı

19:00 Bandırma-Yenikapı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

BUDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre,

07:00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi

08:30 İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi

09:30 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi

09:30 Bursa (Mudanya) - Armutlu (İhlas) seferi

10:00 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) seferi

11:00 tarihindeki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

GÖKÇEADA SEFERLERİNE 'POYRAZ' ENGELİ

Öte yandan Kuzey Ege'de kuvvetli poyraz, Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde feribot seferlerinin iptaline neden oldu.

Kuzey Ege'de kuvvetli poyraz, Gökçeada'ya deniz ulaşımını durdurdu. Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ firması, Gökçeada-Kabatepe hattında tüm tarifeli feribot seferlerinin bugün iptal edildiğini duyurdu.

Bozcaada-Geyikli, Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir ve Lapseki-Gelibolu hatlarındaki feribot seferleri ise aksamadan devam ediyor.

#İDO
#BUDO