|

İETT otobüsüne taşlı saldırı

Sancaktepe'de içi yolcu dolu İETT otobüsü kimlği belirlenemeyen bir kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Camları kırılan otobüsteki bir kişi başından yaralandı.

Yeni Şafak
16:02 - 9/11/2015 الإثنين
Güncelleme: 14:04 - 9/11/2015 الإثنين
DHA

Olay saat 13.00 sıralarında Fatih mahallesi Yakacık caddesi üzrinde meydana geldi. Muhittin Direk idaresindeki Sultanbeyli-Kartal arasında çalışan 34 TP 7186 plakalı İETT otobüsü, seyir halinde iken kimliği öğrenilemeyen bir kişi tarafından kaldırım taşlarıyla saldırıya uğradı. Saldırgan hareket halindeki otobüse taş fırlattı.. Camı kırılan otobüsteki yolculardan biri başından yaralandı.



Otobüste panik yaşandı


Otobüs şoförü ses aracı güvenli bir noktada durdurdu. Saldırgan bu kez de İETT otobüsünün ön camına mermer parçaları atarak camlarına zarar verdi. Otobüs içinde panik yaşandı. İhbar üzerine olay yeiren çok sayıda polis ekibi sevkedildi. Polis kaçmaya çalışan saldırganı yakaladı.



Başından yaralandı


Başından yaralanan yolcu Kaan Kani Beytekin bir otomobille Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Otobüs sürücüsü Muhittin Direk, "Seyir halindeydim ışıklara yaklaşınca yavaşladık, orta kapıdan bir ses geldi. Durdum bu seferde öndeki camları kırdı, daha sonra kaçtı" diye konuştu.



Amacı anlaşılamayan ancak akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen saldırgan sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.


#İETT
#sancaktepe
#iett otobüsüne saldırı
#Muhittin Direk
٪d سنوات قبل