|

İki araç aynı noktada üst üste uçuruma düştü

Kastamonu'da yol yapım çalışmaları devam eden trafiğe kapalı alanda iki araç, aynı noktadan üst üste uçuruma düştü. Kazada, 5 kişi yaralandı.

Yeni Şafak
08:53 - 9/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 05:56 - 9/09/2015 Çarşamba
IHA

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu'da yapım çalışması devam eden trafiğe kapalı Doğu Çevre Yolu'nda herhangi bir işaretlemenin olmaması nedeniyle yolu açık gören Yaşar Taşdibek idaresindeki 37 AD 619 plakalı otomobil, seyir halinde iken biten yoldan uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobil sürücüsü Yaşar Taşdibek ile araçta bulunan Sadiye Taşdibek (60), Irmak Taşdibek (7) ve Aliye Taşdibek (30) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, Aliye Taşdibek'in 7,5 aylık hamile olduğu ve kazadan sonra ağrılarının arttığı öğrenildi.


Hafif yaralı Yaşar Taşdibek, hastanedeki tedavisinin ardından kaza yerine gelerek aracını uçurumdan kurtarmak istedi. Yaşar Taşdibek, vinci arayarak kurtarıcıyı beklemeye başladı. Bu esnada Sercan D. yönetimindeki 37 SN 896 plakalı otomobilde, yolun açık olduğunu gördü. Aynı noktadan yolu kullanan Sercan D., bir süre gittikten sonra yolun bitmesi nedeniyle aynı uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık bir saat önce kaza yapan ve kurtarıcı bekleyen aracın üzerine düşen diğer otomobilin sürücüsü Sercan D.'de hafif şekilde yaralandı.


Araçlardan duman çıkması üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçları kontrol ederek olası bir duruma karşı önlem aldı.

#Yaşar Taşdibek
#Aliye Taşdibek
#Irmak Taşdibek
9 yıl önce