|

İki kat farkla öndeyiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yapılan kamuoyu yoklamalarında AK Parti’nin en yakın siyasi partiye iki buçuk kat fark attığını açıkladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/09/2017 Pazartesi
Güncelleme: 01:58 - 18/09/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ
​AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ

Dağ, AK Parti Çivril İlçe Teşkilatı Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, 16 yıl önce kurulan AK Parti’nin 15 yıldır iktidar olduğunu, mevcut belediyelerin de yüzde 60’ını yönettiğini belirtti. Dağ, Türkiye’nin AK Parti iktidarları sürecinde hemen her göstergede 3-4 kat büyüdüğünü belirterek, “15 yılda bu ülke buraya geldiyse 15 yıl sonra bu parti hala iktidarda olursa ve yeni sistemle beraber vesayetleri, darbe girişimlerini yerle bir etmiş bir yapıyla, artık böyle şeylerin olmadığı ülke ne hale gelir. Bu ülkenin büyümesini istemeyenler var. Çünkü büyüdükçe onlar geriye doğru gideceklerini gayet iyi biliyorlar. 3. havalimanı yapıldığında ve bittiğinde bunun etkisinin Almanya’ya olacağını gayet iyi şekilde biliyorlar” diye konuştu.

13. SEÇİMİ DE KAZANACAĞIZ

2019 yılında yapılacak olan başkanlık seçimlerine değinen Hamza Dağ, AK Parti’nin 13. Seçimini de kazanacağını söyledi. Dağ, “2019’un gelişi bundan önceki seçimlerden belli. Yani 13’ün gelişi 12’den belli. Bu parti 12 tane seçim kazandı. 13’üncü seçimi Allah’ın izniyle kazanacak.” Tek liste ile gidilen kongrede Mehmet Kale ilçe başkanlığı görevine getirildi.

#AK Parti
#Hamza Dağ
7 yıl önce