|

İkizleri dede yadigarı ayırdı

İstanbul'da 23 yaşındaki ikiz kardeşlerden Fatih Çankaya, dedesinden kendilerine hatıra kalan tabancayla oynarken silah ateş alınca boğazından yaralanarak yaşamını yitirdi. İkizlerden diğeri Mehmet Çankaya kardeşinin ölümü ile ilgili olarak sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşıp'Kardeş, gerisi yalan' yazdı.

Yeni Şafak
16:54 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:56 - 1/10/2016 Cumartesi
Diğer
Fatih Çankaya (sağda) silah ile oynarken patlaması sonucu hayatını kaybetti.
Fatih Çankaya (sağda) silah ile oynarken patlaması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul

Esenyurt'ta geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda ikiz kardeşi Mehmet Çankaya ile odalarında oturan Fatih Çankaya, dedesinden hatıra olarak kendilerine kalan silahı incelemeye başladı. Silahın bir anda

ateş

alması sonucu Fatih Çankaya boğazından ağır yaralandı.



Ailesi tarafından Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 23 yaşındaki Fatih Çankaya hayatını kaybetti. Soruşturma açan İstanbul Emniyeti, Fatih Çankaya'nın ölümüne neden olan kurşunun çıktığı 7.65 çapındaki 'Browning' marka tabancayı ve olay yerindeki bir adet boş kovanı incelemeye aldı.



Sabah'ın haberine göre; Mehmet Çankaya kardeşinin ölümü ile büyük üzüntü yaşarken, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından birlikte çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak altına "Kardeş, gerisi yalan" sözlerini yazdığı görüldü. Dostları da Fatih Çankaya anısına sosyal medya üzerinden sayfa açarak yüzlerce duygu dolu mesaj ve fotoğraflar paylaştı.



#Fatih Çankaya
#Mehmet Çankaya
#Esenyurt
8 yıl önce