|

İmran Han Türkiye’de

Pakistan Başbakanı İmran Han, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. Konuk başbakan, ilk durağı olan Konya’da Mevlana’nın kabrini ziyaret ederek dua etti. Konya'dan Ankara’ya hareket eden İmran Han’ı Esenboğa Havalimanı’nda karşılayanlar arasında Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat da yer aldı. Dün akşam TOBB’un çalışma yemeğine katılan İmran Han, bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek.

Yeni Şafak
04:00 - 4/01/2019 Cuma
Güncelleme: 03:15 - 4/01/2019 Cuma
Yeni Şafak
Pakistan Başbakanı İmran Han'ı Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat karşıladı.
Pakistan Başbakanı İmran Han'ı Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat karşıladı.

Pakistan Başbakanı İmran Han, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetlisi olarak Türkiye’ye geldi. Konuk başbakan, ilk durağı olan Konya’da Mevlana’nın kabrini ziyaret ederek dua etti.Buradan Ankara’ya hareket eden İmran Han’ı Esenboğa Havalimanı’nda karşılayanlar arasında Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve Albayrak Grubu CEO'su Ömer Bolat da yer aldı.

Dün akşam TOBB’un çalışma yemeğine katılan İmran Han, bugün de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. İkili ilişkilerin tüm yönleriyle ele alınacağı görüşmelerde, işbirliğinin daha da güçlendirilmesi için atılacak adımlar üzerinde durulacak. Görüşmelerde ayrıca güncel bölgesel ve uluslararası gelişmeler hakkında da görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

#Pakistan
#İmran Han
#Albayrak Grubu
#Ahmet Albayrak
#Ömer Bolat
5 yıl önce