|

İstanbul'da binlerce araç mahsur kaldı

İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu noktalarda sel suları binlerce aracı mahsur bırakıyor. Araçlar sular altında kaldı, hasar gördü.

Yeni Şafak
10:24 - 18/07/2017 Salı
Güncelleme: 12:03 - 18/07/2017 Salı
Yeni Şafak
İstanbul'da çok sayıda araç sel sularında mahsur kaldı, hasar gördü.
İstanbul'da çok sayıda araç sel sularında mahsur kaldı, hasar gördü.

Meteoroloji’nin Marmara Bölgesi için uyarıların ardından, İstanbul’da sağanak yağmur etkili olmaya başladı. Bazı vatandaşlar ıslanmamak için şemsiye kullanırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise binaların kirişlerinin altında ve otobüs duraklarında yağmurdan korunmaya çalıştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Marmara Bölgesi için yaptığı kuvvetli sağanak yağış uyarısının ardından, günün son dakikalarında İstanbul’da yağmur başladı. Fatih’te etkili olduğu görülen sağanak yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Ani bastıran yağmurla ıslanan vatandaşlardan bazıları şemsiye yardımıyla yollarına devam ederken, bazı vatandaşların ise bina kirişlerinin altında ve duraklarda beklediği görüldü.

Mesainin başlangıç saatlerine denk gelen yağmur sırasında İstanbul'da binlerce araç sel sularıyla karşılaştı. Özellikle tünel ve alt geçitlerde su baskınları araçların geçmesine engel oluyor.

Öte yandan trafik şube ve belediye yetkilileri kentin bir çok noktasında önlemlerini alıyor. Yenikapı'da zabıta ekipleri, yoğun yağıştan dolayı mahsur kalan araçları kurtarıyor.


#İstanbul
#Sağanak
#Trafik durumu
7 yıl önce